thumb_350_bk2cd_asfalt.jpg

E 11 iulie, o zi cam lipsită de personalitate așa că ne-am uitat puțin pe internet și am descoperit că au fost câteva evenimente importante care s-au întâmplat de-a lungul timpului. Unul dintre ele e Bătălia de la Mărăști, Primul război mondial. 

In aceasta dimineata, in localitatea Brancovenesti a avut loc un accident de circulatie. Un utilaj de mare tonaj a fost lovit in plin de un autoturism care se deplasa cu vizeza foarte mare, chiar pe trecerea de pietoni din localitate. (vezi detalii) 

4 amenzi în valoare de 8.000 de lei au fost aplicate, o autoutilitară şi aproape 23 de mc de lemn au fost confiscaţi de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş. În perioada 7-8 iulie a.c., poliţiştii Biroului Combaterea Delictelor Silvice au efectuat două acțiuni pe linia prevenirii transportului și comercializării de material lemnos, pe raza localităților Deda, Ibănești și Beica de Jos. (știre completă) 

Vremea rea anunțată de meteorologi a produs pagube în județul Mureș. În 8 localități furtunile au rupt liniile electrice aeriene. Astfel, la această oră locuitorii din Uila, Dedrad, Goreni, Reghin, Batoș, Suseni, Săcalul de Pădure și Luieru nu au curent electric, transmite ISU Mureș. (vezi mai mult) 

Afectat de zeci de ani de alunecări de teren, drumul județean Târnăveni – Ungheni ar putea fi acceptat la finanțare, suma necesară fiind de aproximativ 141 de milioane de lei. În acest sens, CJ Mureș întrunit astăzi în ședință extraordinară, a aprobat două proiecte de hotărâre, pentru depunerea, în data de 13 iulie a unui proiect de finanțare europeană. (vezi mai mult) 

Dozele de vaccin ROR ar urma să sosească în această săptămână pentru a fi distribuite medicilor de familie din județ. Promisiunea vine de la Ministerul Sănătății care a trimis o adresă în acest sens Direcției de Sănătate Publică (DSP) Mureș. (citește mai mult) 

Am încheiat și ziua de marți, iar acum vine momentul să vă mulțumim pentru că ne citiți în fiecare zi. Să aveți o seară cât mai plăcută. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau