thumb_350_nmz7b_drum-696x350.jpg

Hai că a trecut și ziua de azi cu tot felul de activități, cu ploaie, cu soare. Putem spune că am avut de toate. Cum a fost, în schimb, ziua voastră de miercuri? Noi ne pregătim să începem Sinteza Zilei. 

Consiliul Local Ungheni s-a întrunit azi pentru a aproba încheierea unui acord de parteneriat în vederea realizării proiectului de modernizarea drumurilor judeţene DJ 142 şi 151 B între Ungheni – Târnăveni. (vezi știrea) 

Asociaţia Naţională a Salvatorilor Montani din România şi Consiliul Serviciilor Publice Salvamont au centralizat activitatea celor 38 de structuri judeţene sau locale salvamont din cele 24 de judeţe cu activitate de salvare montană. (articol complet) 

In cursul dimineţii de miercuri, 12 iulie a.c. poliţişti din cadrul Direcţiei Poliţia Locală Mureş au trecut la ridicarea autovehiculelor abandonate pe domeniul public al oraşului. (vezi mai mult) 

Festivalul Electric Castle a pornit, în urmă cu cinci ani, ca un experiment muzical interesant, care își propunea să aducă muzică nouă, stiluri încă necunoscute în România și trupe neauzite, iar faptul că evenimentul a crescut în fiecare an le-a demonstrat organizatorilor că rețeta nu a fost greșită. (vezi mai mult) 

Absolvenţii clasei a VIII-a au aflat în această după amiază la ce licee au fost repartizați computerizat în urma examenului de Evaluare Naţională. (citește știrea) 

Datorită unei probleme birocratice ștampilele pentru timbrul sec ce se aplică pe diplomele de bacalaureat au întârziat. Dacă anul trecut ministerul se numea Ministerul Educației Naționale și Cercetării Ștințifice, din toamnă, se numește Ministerul Educației Naționale iar schimbarea tuturor ștampilelor cu noua denumire a creat aceste întârzieri. (vezi mai mult) 

Ziua de miercuri s-a încheiat și sperăm că sunteți pregătiți ca mâine să o luați de la capăt. Și pentru că tot e perioada concediilor, le urăm distracție plăcută tuturor celor care nu merg la birou. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau