thumb_350_a3h42_ghetar.jpg

Unul dintre cei mai mari ghetari din lume s-a rupt din calota glaciara din Antarctica. Potrivit The Independent, ghetarul, care era de mult timp monitorizat de cercetatori, s-a desprins din calota glaciara Larsen C, care face parte din Antarcatica. 

Autoritățile plănuiesc deja să aducă ghețarul în Mureș ca un monument care să fie vizitat de turiști, chiar dacă până va ajunge la destinație acesta nu va mai fi atât de mare. Unele surse din administrația locală afirmă că e posibil ca ghețarul să încapă pe actualul amplasament al Aeroportului Transilvania, care oricum nu mai are nicio activitate. Și ca treaba să fie completă, angajații Aeroportului vor primi evantaie și alte instrumente pentru a menține vântul și o temperatură scăzută în jurul ghețarului. Așa își mai justifică și aceștia o parte din salariu. 

Gurile rele mai spun că preotul Pomohaci a intrat deja pe firul problemei și ar vrea să ducă ghețarul la Moșuni, acolo unde să sape în el cămăruțe secrete. El afirmă că asta ar putea fi o soluție pentru toți cei care vor să se spovedească într-o atmosferă mai...intimă. 

Articolul nostru e o glumă și trebuie tratat ca atare...sau....nu? :)

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau