thumb_350_rm5r4_harta.jpg

Cum era vorba aceea? Dacă e joi, e party la noi? Păi la noi nu prea se lasă azi cu party, însă avem Sinteza care cuprinde și party-uri. Hai să începem. 

CELE MAI FRUMOASE CĂRȚI DIN ROMÂNIA, selecția 2016, se văd la Târgu Mureș din 14 iulie. Vernisajul expoziției găzduite de Asociatia K'ARTE are loc la ora 19.00. (vezi mai mult) 

Pregătirile au început pentru ediția a XIII-a a Festivalului Văii Mureșului! Programul evenimentului va fi făcut public în curând! Sunt așteptați, cu voie bună și ospitalitate, toți cei dornici să își petreacă un sfârșit de săptămână în mijlocul naturii și al obieciurilor tradiționale. (află mai mult) 

La sfarsitul lunii va fii iarasi sarbatoare sportiva in Targu Mures, va avea loc campionatul european de cross triathlon si duatlon. In cadrul acestui concurs european vor putea concura si amatorii, mai ales ca vor avea loc si doua concursuri mai speciale, un night run si un night swim, care se adreseaza mai degraba amatorilor. (vezi detalii) 

Știm că îndrăgiți acest delicios și sănătos eveniment, drept urmare îl anunțăm, și de această dată, cu mare drag și poftă de sănătate! În curtea Muzeului şi Atelierului de Prezentare Petry (premiat la Hungarian Quality Product Award) va avea din nou loc evenimentul intitulat Local Farmers’ Market! (vezi mai mult) 

Organizatorii festivalului UNTOLD continuă și în acest an tradiția de a oferi abonamente gratuite tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat, dar anul acesta, pe lângă participarea gratuită la festival, absolvenții de 10 vor primii și câte un voucher în valoare de 500 de ron din partea Kaufland România. (citește detalii) 

Ziua de joi și Sinteza 2.0 se încheie aici. Să aveți o seară cât mai reușită. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau