thumb_350_y2296_Ziua-Pompierilor-Mures-17.jpg

13 septembrie, Sinteza Zilei. A fost o zi agitată pe la noi și vă mulțumim că ați intrat să aflați știrile zilei. Să trecem la treabă. 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Horea” al județului Mureș a organizat, miercuri, la Sighișoara, o ceremonie de marcare a Zilei Pompierilor din România și împlinirea a 169 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii. (vezi detalii) 

Filiala Tîrgu Mureş a Societăţii Studenţeşti de Chirurgie din România (SSCR), sub egida Universităţii de Medicină şi Farmacie Tîrgu Mureş, organizează în Tîrgu Mureş, România, în perioada 23-26 noiembrie 2017, prima ediţie a Conferinţei Naţionale cu participare internaţională IMMERSE. (vezi mai mult) 

„Tigrii” vor juca finala mică a turneului amical “Memorialul Tordai Elemer” de la Sibiu, după ce-au pierdut, miercuri seara, cu scorul de 70-66, partida susținută împotriva echipei gazdă, CSU. La pauză, sibienii au condus cu 40-34. (citește știrea) 

Lucrările pentru construcția noului mall vor fi demarate la începutul anului 2018. Investiția aparține NEPI Rockcastle, care este cel mai mare investitor imobiliar din Europa Centrală și de Est. Acesta a decis să-și continue strategia de extindere în România cu un proiect unic de retail la Tîrgu Mureș. (citește mai mult) 

Musicalul Femei în pragul unei crize de nervi în regia și coregrafia lui Răzvan Mazilu revine la Sala Mare a Teatrului Național Tîrgu-Mureș, cu o nouă reprezentație duminică 17 septembrie 2017, de la ora 19.00. (vezi detalii) 

Salonul de Carte Bookfest revine la Tîrgu-Mures pentru a patra oara, în perioada 21 – 24 septembrie. În cele patru zile ale târgului, vizitatorii vor fi întâmpinați cu oferte promoționale la cele mai noi volume, cărți pentru copii și auxiliare școlare. (articol complet) 

Încheiem ziua de miercuri cu energie. Să aveți o seară cât mai faină. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau