thumb_350_34gra_elevi.jpg

Începe să fie tot mai răcoare pe afară, însă știrile sunt mereu prezente prin târgul nostru. Ce s-a întâmplat în 4 octombrie? Veți afla imediat. 

Potrivit unei prevederi recente, toate tipurile de intoxicații se raportează, de anul acesta, la Direcția de Sănătate Publică. Din luna mai și până în septembrie, peste 180 de cazuri de intoxicații au fost raportate de serviciile de urgență din județul Mureș și de Compartimentul de Medicină Legală. (vezi mai mult) 

Clubul CSU Medicina Tg.Mureș organizează, în perioada 5-7 octombrie, cea de-a 13-a ediție a turneului amical de volei feminin, Cupa Ardealul. La competiție vor participa Universitatea NTT Data Cluj, CSM Lugoj, precum și două echipe ale clubului gazdă, CSU Medicina. (vezi mai mult) 

Echipa feminină de baschet UPM BC Sirius Tg.Mureș a învins, miercuri seara, în deplasare, pe CS Phoenix Galați, cu scorul de 65-54(14-14,19-16,11-17, 10-18), într-un meci din prima etapă a Ligii Naționale, ediția 2017-2018. (citește știrea) 

În ultima perioadă au apărut informații potrivit cărora firma constructoare ar fi reziliat contractul cu CNAIR, spune reprezentantul Asociației Pro Infrastructura, Ionuț Ciurea, care monitorizează stadiul construcției. (citește articolul) 

Potrivit Biroului de Presă al Consiliului Judeţean Mureş, certificatul a fost obţinut în urma unui proces de conversie care a constat în pregătirea profesională a angajaţilor pentru aplicarea noilor reglementări europene, conceperea şi redactarea documentaţiei specific și lucrări la infrastructură. (vezi materialul) 

Anul trecut școlar, la nivelul județului Mureș s-au înregistrat peste 2.300.000 de absențe, adică cu vreo 200.000 mai puține decât acum doi ani. Totuși, situația nu este neapărat îmbucurătoare: în ultimii ani elevii au chiulit tot mai mult. Numărul absențelor a crescut de obicei de la an la an, deși numărul elevilor scade cu aproximativ 1.000 / an. Cei mai chiulangii sunt elevii de liceu. (vezi mai mult) 

Am încheiat Sinteza Zilei din 4 octombrie și mulțumim că sunteți pe Mureș.ro. Nu uitați că mâine revenim cu Sinteza 2.0, articolul care adună toate evenimentele pentru voi. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau