thumb_350_e6f9n_targ cetate.jpg

Sinteza zilei 2.0 revine în această săptămână cu lista evenimentelor din următoarele zile. E primul articol de acest fel din luna octombrie și vă aducem chiar foarte multe noutăți. Hai să începem! 

A 5-a ediție a festivalului MIORITMIC va avea loc în perioada 6-8 Octombrie 2017, în Pădurea Hoia-Baciu din Cluj-Napoca, pe Aleea Muzeului Etnografic. (detalii) 

De mult timp nu am mai anunțat un concert TAXI în Târgu Mures. Dar se pare ca trupa e din nou prin țară si ajunge si la noi. Dacă vă era dor se sunetul lor unic, aveți ocazia să îi vedeți live joi  5 octombrie. (află mai mult) 

Ne place mâncarea sănătoasă, ne place să mâncăm și ne plac produsele furnizate de producătorii locali motiv pentru care promovăm toate evenimentele care încurajează și promovează sănătosul pe masa noastră! (vezi mai multe detalii) 

Macanache vine în Tîrgu Mureș. El este un MC, din Romania, Bucuresti, originar din Cartierul Titan(Zona Poarta 4 FAUR). Numele sau este Dinescu Constantin-Bogdan, nascut pe data de 25 Mai 1988. S-a lansat in muzica in anul 2015 cu cantecul „Asta sunt eu”, ca artist independent. (vezi mai mult) 

Cămara este un spațiu care si-a pierdut din importanța sa în locuințele zilelor noastre – și nu e de mirare: în magazinele apropiate avem acces la tot ce este necesar. (vezi detalii) 

O nouă ediție a Nopții Albe a Galeriilor – NAG va avea loc vineri 6 octombrie 2017, începând cu ora 19:00 și până la ora 02:00 în galerii de artă, spații alternative și ateliere de artist din 12 orașe din România: București, Arad, Baia Mare, Brașov, Cluj Napoca, Craiova, Iași, Petrila, Reșița, Sibiu, Timișoara și Târgu Mureș. (află mai multe despre eveniment) 

Cam atât cu ceea ce puteți face pentru relaxare în următoarele zile. Sperăm că veți avea o seară cât mai reușită. Cheers! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau