thumb_350_cwbwg_concert.jpg

Ultima Sinteză din această săptămână. Știrile sunt mereu prezente prin târgul nostru. Ce s-a întâmplat în 6 octombrie? Veți afla imediat. 

Liga Studenților din Tîrgu Mureș desfășoară, în perioada 4-8 octombrie, cea de-a XVII-a ediție a festivalului cultural, artistic și sportiv Medifun, la care participă peste 600 de tineri împărțiți în 15 echipe. (vezi detalii) 

În perioada 6-8 octombrie 2017, Primăria Tîrgu Mureş organizează în Parcul Municipal manifestarea artistică „Simfonii de toamnă – Zilele culturale târgumureşene”. (vezi mai mult) 

La nivelul Inspectoratului Teritorial de Muncă Mureș, în cursul lunii septembrie 2017, au fost efectuate 53 acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă. (citește știrea) 

80 de expozanți cu produse meșteșugărești, de artă populară și culinare, tradiționale românești, se află timp de trei zile la dispoziția târgumureșenilor în cadrul Festivalului Vinului și Artei Meșteșugărești. Târgul este deschis pe dimineața până seara, în Piața Trandafirilor. (află mai mult) 

Baschetbalistele de la UPM BC Sirius Tg.Mureș primesc, sâmbătă, vizita formației CSBT Alexandria, într-un meci contând pentru cea de-a doua etapă a Ligii Naționale. Partida, programată de la ora 17.00, în Sala Sporturilor, va fi cel de-al treilea duel dintre cele două formații în debutul acestui sezon competițional. (citește mai mult) 

Potrivit unui comunicat al DNA transmis azi AGERPRES, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a Alinei Guşatu, avocat în Baroul Mureş, în sarcina căreia s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de dare de mită. (vezi mai mult) 

Am încheiat Sinteza Zilei din 6 octombrie și mulțumim că sunteți pe Mureș.ro. Nu uitați că mâine revenim cu Sinteza 2.0, articolul care adună toate evenimentele pentru voi. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau