thumb_350_qqwg6_utilaje.png

Ce s-a întâmplat în 9 octombrie? Păi, în primul rând, am început cu spor o nouă săptămână. Avem noutăți și știri de prin târg. De toate felurile pentru toți. Veți afla imediat. 

Un bărbat care traversa strada pe trecerea de pietoni de pe strada Bega a fost lovit de un autoturism, care nu a acordat prioritate. Persoana rănită era conștientă la momentul apariției echipajelor de salvare. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații amănunțite. (vezi detalii) 

În premieră la Tîrgu Mureş a avut loc reprezentaţia celebrei opere „Tosca” de Giacomo Puccini. Un număr impresionant de persoane au umplut cortul mare amplasat în Cetatea Medievală, fiind părtaşi la acest impecabil act artistic produs la Tîrgu Mureş de o companie străină. (vezi mai mult) 

Fundația LEADERS  (împreună cu un grup de 9 liceeni) va amenaja cinci mini biblioteci în mai multe secții ale Spitalului Clinic Județean Mureș. Proiectul  se intitulează „Cititul este sănătos” și are ca termen limită de implementare data de 27 noiembrie 2017. (află mai mult) 

Toate cele 7 zone în care este împărțit județul Mureș sunt acoperite din punct  de vedere al contractelor de deszăpezire, a asigurat președintele Consiliului Județean, Peter Ferenc. Peter Ferenc a precizat că fiecare zonă a avut licitație separată, existând 3 firme câștigătoare. (vezi mai mult) 

“Roș-albaștrii” au pierdut, luni seara, în deplasare, cu scorul de 2-1, în fața formației CS Mioveni, în ultimul meci din cea de-a 11-a etapă a Ligii secunde de fotbal. ASA a condus cu 1-0, prin golul marcat de Rafael Licu, în minutul 25. (citește știrea) 

Președintele CJ Mureș, Peter Ferenc, a declarat că Asociația Județeană de Turism este necesară pentru că în ultimii 4 ani județul Mureș nu a fost aproape deloc reprezentat, la diferite târguri și expoziții, naționale și internaționale. (află detalii) 

Am încheiat Sinteza Zilei din 9 octombrie și mulțumim că sunteți pe Mureș.ro. Nu uitați că mâine revenim cu un nou material. Salutări! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau