thumb_350_62zge_piata.jpg

Ce fain sună ziua de marți – 10.10. Cum timpul încă se joacă cu noi, am zis că ne vedem de ale noastre, cu bune și rele. Așadar, știrile celei de-a doua zile din această săptămână. Curioși? 

Studenții își vor găsi mai ușor un internship în timpul facultății și un loc de muncă la terminarea studiilor, ca urmare a unui proiect în care s-au implicat universități importante din România. De asemenea, companiile au ocazia să promoveze gratuit joburile pe site-ul instituțiilor de învățământ. (vezi detalii) 

Primăria Tîrgu Mureş în colaborare cu Universitatea Cultural Ştiinţifică, Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş şi Liceul Tehnologic Gheorghe Şincai a dat startul celei de-a cincea ediţii a Târgului de Arte şi Meserii. (vezi detalii) 

Directorul executiv adjunct al Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală (DADR) Mureș, Ileana Gușatu, a declarat marți, pentru AGERPRES, că producția de mere de la nivelul județului este mai mică cu circa 60-70% față de normal, din cauza înghețului din perioada de înflorire a pomilor. (vezi mai mult) 

Vizitatorii secției de Științele Naturii din cadrul Muzeului Județean Mureș pot admira luna aceasta un exemplar naturalizat de veveriță. Acesta este conservat de circa 48 de ani și provine de la Praid – județul Harghita. (citește detalii) 

Unul dintre proiectele de investiții aflate pe agenda Primăriei Tîrgu-Mureș este construirea unui complex destinat artelor frumoase. Campusul ar urma să se întindă pe o suprafață de 4 sau 5 ha. (află mai mult) 

Pentru a doua oară în acest an, municipiul Tîrgu Mureș găzduiește Târgul de Arte și Meserii. Acesta urmărește să promoveze unitățile care pregătesc elevi în diferite domenii tehnice. Startul evenimentului se va da miercuri la ora 11, în Cetatea Medievală. (citește știrea) 

Cu gândul că azi am adus în atenția voastră știri faine de prin județ, așteptăm să ne citim și mâine. Să aveți o seară cât mai reușită. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau