thumb_350_rjbv9_pompieri.jpg

Suntem la mijlocul săptămânii acesteia și ne bucurăm că putem să aducem în fața voastră noi știri din județ. Sperăm că ați avut o zi reușită și deja vă relaxați acasă sau prin oraș. Așadar, curioși care sunt titlurile din 11 octombrie? 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ‘Horea’ al județului Mureș a organizat, miercuri, în zona localității Sângeorgiu de Mureș, un exercițiu de intervenție la un accident rutier, soldat cu 16 victime, în urma căruia un microbuz cu călători a căzut în râul Mureș. (vezi detalii) 

A doua ediţie a festivalului AWAKE va avea loc între 17 şi 19 august 2018, pe domeniul Teleki din Gorneşti, judeţul Mureş. Abonamentele pot fi deja cumpărate de pe eventim.ro la preţul de 99 de lei, în care este inclusă şi camparea. (află mai mult) 

Comisia de buget-finanţe a Senatului a aprobat propunerea legislativă privind construcţia autostrăzii Iaşi – Tîrgu Mureş. Iniţiatorul demersului, deputatul PMP de Iaşi, Petru Movilă, a declarat că va continua acţiunile de susţinere a acestei iniţiative şi speră la un vot favorabil şi în Camera Deputaţilor. (citește știrea) 

După recentul articol apărut pe unul dintre site-urile dedicate baschetului, în care se prefigurează colapsul finaciar al clubului BC Mureș, președintele grupării târgumureșene, Beres Lorant, a prezentat, pe scurt, pentru Radio Tg.Mureș, situația financiară a echipei. (citește detalii) 

Casa Fotbalului din București a găzduit, miercuri, tragerea la sorți a partidelor din faza „șaisprezecimilor” de finală ale Cupei României. Divizionara secundă ASA Tg. Mureș, care s-a aflat în prima urnă valorică, va avea ca adversară echipa de liga a treia Unirea Slobozia. (vezi detaliile) 

Deși numărul îmbolnăvirilor de sezon este în plină ascensiune, vaccinul antigripal nu a fost încă distribuit în teritoriu. Asta pentru că deocamdată nu s-a finalizat achiziția lui. (citește știrea)

Ziua de miercuri de încheie aici și vă mulțumim că sunteți cu noi. Nu uitați că ne puteți trimite subiecte de știri sau imagini cu ceea ce vedeți prin oraș. Salutări! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau