thumb_350_td3jo_politie.jpg

A fost o zi de marți cu o toamnă normal în județul Mureș. Avem câteva știri care merită atenția voastră și de aceea le-am cuprins în Sinteza Zilei de astăzi. Hai să trecem la treabă. 

Singurul producător român de utilaje forestiere, IRUM Reghin, arată o poftă deosebită pentru exporturi, construind o rețea impresionantă de dealeri în țări din Europa și, din 2017, chiar în America de Sud (Chile). (vezi detalii) 

Robert Puiac a triumfat vineri la Brașov în finala Mecanicul Anului 2017, cel mai popular concurs național pentru mecanici, organizat de AD Auto Total și Academia Auto. La competiție, aflată la a șaptea ediție, au participat peste 1500 de mecanici și diagnosticieni auto din toată țara. (citește mai mult) 

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au desfăşurat, în acest sfârşit de săptămână, activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice. (vezi detalii) 

Sportivii secției de șah a clubului CSS Tg.Mureș au avut o comportare foarte bună la turneul organizat, zilele trecute, de CS Juvenes și desfășurat la Școala Gimnazială “ Nicolae Bălcescu” din Tg.Mureș. (citește mai mult) 

Asociaţia Ştiinţifică a Studenţilor Medicinişti din Braşov organizează, în perioada 20 – 24 noiembrie, campania ‘Donează Sânge, Fii Erou’. (vezi mai mult) 

75 de studenți mediciniști din marile centre universitare din țară și de la Chișinău se află, săptămâna această, într-un schimb de experiență la UMF Tîrgu-Mureș. Este vorba de proiectul național TransMed care presupune schimbul de studenți aparținând anilor II – VI între diverse universități din țară, pe durata unei săptămâni. (citește mai mult) 

Am încheiat aici recomandările pentru ziua de 14 noiembrie și abia așteptăm să vedem ce surprize ne mai aduce ziua de mâine. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau