thumb_350_jqvvc_Piata_Cetatii_Sighisoara.jpg

Ce ne-am face noi fără știri? Ce am mai comenta? Cum am ști ce se întâmplă în oraș și ce altceva ne-ar condimenta zilele de lucru sau cele de vacanță? Ei bine, la Sinteza Zilei adunam cele mai bune știri de peste zi. Pentru că ne place să știm că sunteți informați. 

La sfârşitul săptămânii viitoare, duminică 18 februarie, se va desfăşura semifinala Selecției Naționale Eurovision România 2018, organizată de TVR – Studioului Teritorial TVR Târgu-Mureş. Aceasta va avea loc la Sighişoara la Sala de spectacole  „Mihai Eminescu”. (vezi detalii) 

Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu” a fost reabilitată şi conform anunţului făcut de consilierul Claudiu Maior “beneficiază de cele mai bune condiții atât pentru orele de sport, cât și pentru competițiile organizate aici”. (vezi mai mult) 

În cursul zilei de miercuri, 7 februarie de la ora 12, echipa de baschet masculin, Liga I, BC Mureş a susţinut o conferinţă de presa extraordinară în Sala de protocol de la etajul II al Sălii Sporturilor din Tîrgu Mureş. (vezi declarații) 

Aproape 500 de doze de imunoglobuline mai sunt la această dată în județul Mureș, potrivit raportărilor unităților spitalicești. Spitalul Clinic Județean de Urgență din Tîrgu-Mureș gestionează peste 95% din cazurile de acest tip, adică tratamentul imunodeficiențelor primare. (află mai mult) 

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Sighișoara și unul din Gornești, de 40 de ani, au murit zilele trecute din cauza unor complicații suferite după ce au contactat virusul gripal de tip AH1. (citește detalii) 

Votul de astăzi, decizional, din Senatul României, prin care s-a acordat personalitate juridică Liceului Teologic Romano Catolic Rakoczi Ferenc II, a fost contestat de opoziție. (citește știrea) 

Mulțumim că ne-ați citit și nu uitați că mâine ne dăm întâlnire la Sinteza 2.0 pentru a vedea ce evenimente se mai anunță în perioada următoare. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau