thumb_350_j28ah_646x404-1.jpg

Păi nu vă spuneam noi ieri că venim azi cu Sinteza 2.0? Exact, articolul nostru săptămânal în care vă spunem ce evenimente se mai anunță prin târg. Hai să vedem lista. 

În cea mai importantă zi a lunii februarie, 14, începând cu ora 18.00, Restaurant Privo vă invită la o cină romantică pe ritmurile de saxofon ale lui Lori Sax. (vezi detalii) 

Mărțișoare handmade, dulciuri yam yam și gustări! Cu oameni faini, muzică bună și delicii pentru ochi și papilele gustative te așteaptă J’ai Bistrot și voluntarii Ajungem MARI Mureș duminică, 25 feb.2018, începând cu ora 12:00. (vezi mai mult) 

În vederea organizării Eurovision în bune condiţii la Sighişoara, s-a pus la dispoziţie, cu titlu gratuit, a Sălii de spectacole “Mihai Eminescu”, precum și a domeniului public din Piața Cetății, unde, în data de 17 februarie se va desfășura un concert susținut de trupa Direcția 5. (află mai mult) 

„Scurtcircuit”[Fault Condition], filmul recent al lui Cătălin Saizescu, va rula pe ecranul cinematografului “Arta” în 15 februarie. Vor fi prezenţi Cătălin Saizescu, Georgiana Saizescu şi Paula Chirilă. (vezi materialul) 

Sâmbătă, 10 februarie 2018, între orele 15.00 – 17.00 se organizează o demonstrație pentru salvarea Aeroportului Transilvania în fața Consiliului Județean Mureș. (vezi detalii) 

Moon Museum este un proiect înființat de Oigăn – Eugen Nuțescu (Kumm, Robin and The Backstabbers) căruia i s-au alăturat, în timp, Ami Crișan și Mihai Grama la voce, mai apoi Andrei Robin Proca, Vladimir Proca (ambii membrii RatB) și Dan Georgescu (almadeer, Byron). (citește mai mult)

Cum vi se pare lista selecțiilor noastre? Așteptăm părerile voastre pe Facebook și site. Nu uitați că ne puteți scrie despre orice manifestare de interes care are loc în județul Mureș. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau