thumb_350_p6hgb_biciclisti.jpg

E 04.04 și am adunat câteva știri pentru voi. Ne-am uitat prin presa locală și am selectat cele mai importante titluri. Sperăm că ziua voastră a fost una reușită și vă pregătiți de mica vacanță. 

Sâmbătă, 7 aprilie la ora 10:00, la Platoul Cornești, doritorii pot alerga pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer. Pentru a participa, trebuie să urmezi 2 pași simpli: Te prezinţi la locul de start și donezi minim un leu în beneficiul spitalului. (vezi mai mult) 

Pro Biciclo Urbo, Critical Mass și Fundația Comunitară Mureș organizează patru evenimente interesante pentru bicicliștii mureșeni, cu scopul de ajutorare a comunității:  Breakfast 4 Bikers –> Pedalează pentru GRĂDINIȚE –> Pedalează pentru un scop bun –> Critical Mass Junior –> Critical Mass (Marșul bicicliștilor) (vezi programul) 

In perioada 30 martie – 3 aprilie a.c., polițiștii au intervenit la peste 230 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 1.200 de sancţiuni contravenţionale pentru ilegalitățile depistate și au fost constatate peste 110 infracțiuni. (citește mai mult)

Voluntariatul este o lecție de maturizare. Este una dintre concluziile studenților Universității Petru Maior din Tg. Mureș, care au donat astăzi sânge și au lucrat cu elevi târgmureșeni, la Facultatea de inginerie. (citește știrea) 

Un nou proiect se adresează unui grup țintă de 320 de persoane, în vederea finanțării unui număr de 80 de idei de afaceri, care vor fi transformate în societăți comerciale. Managerul proiectului ”Construim antreprenori responsabili pentru o dezvoltare durabilă”, Irina Marcu, a explicat că întreprinzătorii beneficiază de maximum 40.000 de euro, pentru începerea afacerilor. (vezi detalii) 

Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant reușește să intervină chiurgical în mai puțin de jumătate din cazurile înregistrate anual în România. Chiar și în prezent, peste 100 de copii se află pe listele de așteptare pentru intervenții pe cord, explică șeful secției Chirurgie Cardiovasculară Adulți și Copii, prof. dr. Horațiu Suciu. (vezi detalii) 

Știrile de astăzi au ajuns la final. Așteptăm comentariile sau propunerile voastre pe pagina de Facebook. Să aveți o seară excelentă. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau