thumb_350_hc2av_tren-CFR.jpg

Oameni buni, chiar dacă pare un clișeu, chiar e săptămâna în care trebuie să privim mai atent la oamenii din jurul nostru care au mai puțin decât avem noi. Oricum, ne-am uitat din nou peste presa locală și am adunat știrile de dinainte vacanței de Paște. 

Cele 12 Evanghelii ale sfintelor și mântuitoarelor Patimi ale Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos se citesc la Denia celor 12 (douăsprezece) Evanghelii din seara de Joia Mare, cu care și începe Slujba Sfintelor și Mântuitoarelor Patimi ale Domnului. (vezi detalii) 

Asociația Română de Nutriție și Dietetică (ARoND) în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș, vă aduce în atenție A 5-a Conferința Națională de Nutriție și Dietetică “Abordări nutriționale actuale în alergiile și intoleranțele alimentare”. (citește știrea) 

CFR călători anunţă că, în perioada Sărbătorilor de Paşte, capacitatea de transport va fi adaptată la nivelul întregii reţele feroviare în funcţie de dinamica traficului de pasageri, iar în perioada 7 – 9 aprilie, o serie de trenuri InterRegio şi unele Regio vor fi anulate, potrivit unui comunicat. (află detalii) 

Lemn de foc pentru mureșeni. Acesta va proveni din arbori doborâți de vânt și alte calamități, tăieri de arbori bolnavi, rărituri și lucrări de igienă efectuate de specialiști. (află mai mult) 

Utilizarea improprie a lumânărilor aprinse de Paști poate duce la incendii, atrag atenția pompierii. Pentru evitarea situațiilor de urgență în zilele de sărbătoare, aceștia au luat măsuri de prevenire. (citește articolul) 

Rectorul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, istoricul Ioan Aurel Pop, este noul preşedinte al Academiei Române. El a primit 86 de voturi dintr-un total de 145. (vezi mai mult) 

Vă mulțumim că ați fost alături de noi până acum. Așteptăm comentariile voastre pe pagina de Facebook. Celor care sărbătoresc Paștele în acest weekend, vă urăm sărbători fericite! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau