thumb_350_hr4z1_tigara_electronica.jpg

Am revenit din mini vacanța de Paște și sperăm că au fost niște zile excelente pentru voi. Suntem gata cu știrile zilei și evident că avem toată energia pentru o nouă săptămână plină de lucruri faine. 

Secretarul de Stat Raed Arafat susţine necesitatea introducerii în spaţiile publice a restricţiilor pentru ţigările electronice şi dispozitivele care încălzesc tutunul, la fel ca pentru ţigările clasice. (vezi detalii) 

Partidul de guvernământ Fidesz şi-a asigurat o majoritate de două treimi şi în viitorul parlament al Ungariei, obţinând potrivit rezultatelor preliminare anunţate de autoritatea electorală naţională 133 de mandate parlamentare din cele 199, informează Reuters. (citește știrea) 

Pentru minivacanţa de Paşte, mii de români au ales fie destinaţii în care sunt respectate tradiţiile, fie zone montane în care încă se mai poate schia. (află ai mult) 

Chiar dacă în aceste zile ne-am făcut toate poftele, nu ar trebui să ne acuzăm pentru asta, este normal să avem și perioade în care să mâncăm tot ceea ce ne place fără să ținem cont foarte mult de cantitate sau de ora la care consumăm alimentele. (vezi sfaturile) 

Anul acesta nu a existat nici o reclamație pentru produsele alimentare specifice sărbătorilor pascale și nici controalele desfășurate de inspectorii Comisariatului Județean de Protecția Consumatorului Mureș nu au găsit nereguli majore. (citește mai mult) 

România este reprezentată de șase sportivi la Open-ul de tenis de masă al Croației, competiție care se desfășoară în perioada 10-14 aprilie, la Zagreb. În competiția feminină participă Elisabeta Samara, Irina Ciobanu și Szöcs Bernadette, ultima originară din Tg.Mureș. (vezi detalii) 

Locuri libere în clasele pregătitoare din Mureș. Aproape toate vor fi însă ocupate în a doua etapă de înscriere în învățământul primar, care debutează pe 12 aprilie. (află mai mult) 

Ziua de 10 aprilie se încheie cu un vibe pozitiv și multă căldură pentru această perioadă. Așteptăm comentariile voastre pe pagina de Facebook. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau