thumb_350_t5x1a_Noutati-Liga-Studentilor.jpg

Avem Sinteza 2.0 cu ceva evenimente de prin județ, din această perioadă. Sperăm că veți găsi ceea ce e interesant pentru voi și așteptăm eventuale propuneri de la voi. Hai să începem. 

Duminică, 15 aprilie 2018, la Căminul Cultural din Nazna, de la ora 16 se va desfășura Festivalul folcloric ”Nestemate mureșene”. Alăturat puteți vedea programul. (vezi detalii) 

Mici șahiști de la Juvenes au participat la Campionatele Naţionale de Şah pentru Copii, Juniori şi Tineret 2018, finalele pe țară, staţiunea Călimăneşti-Căciulatași și au obținut premii frumoase. (află mai mult) 

Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș, împreună cu Voluntari ai UPU SMURD Târgu Mureș și ai Organizației Sudențeşti de Medicină de Urgență plini de pasiune pentru arta medicinei, organizează în data de 21 aprilie 2018, ora 11.00, a IV-a ediție a proiectului „Fii informat ! Salvează vieți !”, acțiune care va avea loc la sediul Casei de Cultură a Studenților, str. Nicolae Grigorescu, nr.19. (citește mai mult) 

Liga Studenților din Tîrgu Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș, organizează, în data de 29 aprilie 2018, simularea examenului de admitere, atât pentru specializările mari (Medicină, Medicină Dentară și Farmacie), cât și pentru specializările mici. (vezi detalii) 

Sala Sporturilor din Tg.Mureș va găzdui, sâmbătă, 14 aprilie, prima ediție a Cupei Ardealul la judo, competiție rezervată copiilor cu vârste sub 9, 11 și 13 ani. Evenimentul, organizat de Direcția Județeană de Sport și Tineret Mureș, va reuni la întreceri peste 300 de judoka de la 30 de cluburi din țară și din Republica Moldova. (află mai mult) 

Am ajuns la finalul zilei de azi și vă suntem recunoscători că ne citiți și sunteți alături de noi. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau