thumb_350_6kpc2_Popice-11-800x598.jpg

E 16 aprilie și o nouă zi de luni. Fără să ne dăm seama am ajuns la mijlocul lunii aprilie. Înainte să ne spuneți cum a fost weekendul vostru, ne-am gândit să prezentăm cele mai importante știri ale începutului de săptămână. 

Autoritățile din Mureș au reușit să absoarbă petele de ulei de turbină ajunse accidental în apa râului, vineri, de la termocentrala din Iernut. Directorul Administrației Bazinale de Apă Mureș, Cristian Bratanovici a declarat în această dimineață pentru Radio Tg.Mureș că în continuare se iau măsuri de siguranță. (află mai mult) 

Palatul Culturii din Tîrgu Mureş va găzdui duminică 29 aprilie de la ora 19.00 un recital de pian cu Won Kim intitulat „Sonorităţi din ţara dimineţilor liniştite”. Intrarea este liberă. (vezi afișul) 

Şi anul acesta, Teatrul Naţional Tîrgu-Mureş se alătură acţiunii comunitare iniţiate de Radio Tîrgu-Mureş cu ocazia Zilei Pământului. Aşadar, actorii şi angajaţii Naţionalului tîrgumureşean vă invită duminică 22 aprilie, de la ora 11:00, pe malul Mureşului. (află mai mult) 

Deputatul Marius Pașcan a solicitat ministrului de Interne, Carmen Dan să modifice Codul Rutier, în vederea înființării de puncte de lucru RAR și în alte localități, pe lângă cele din reședințele de județ. (vezi știrea) 

Complexul sportiv Gheorgheni din Cluj-Napoca a găzduit, zilele trecute, turneele finale ale Campionatelor Naționale de popice, rezervate echipelor de tineret (jucători sub 23 de ani). La capătul unor întreceri disputate, ambele titluri naționale puse în joc au fost adjdecate de formațiile târgumureșene. (află mai mult) 

Peste 200 de reprezentanți ai studenților din universitățile de medicină și farmacie din țară au participat, la acest sfârșit de săptămână, la Adunarea Generală a Federației Asociațiilor Studenților în Medicină din România. (citește articolul) 

Să aveți o săptămână excelentă și plină de energie. Abia așteptăm să împărtășim cu voi și alte noutăți pe parcursul acestei săptămâni. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau