thumb_350_n1uvr_joi sinteza.jpg

Ziua de joi aduce articolul săptămânal Sinteza Zilei 2.0, locul în care adunăm cele mai multe evenimente din județul Mureș, care se vor derula în perioada următoare. Hai să începem. 

Spectacol Concurs de Dans- vineri 18 mai 2018, ora 18:00. Spectacol de Gală și festivitatea de premiere - sâmbătă 19 mai 2018, ora 18:00. Locația: Sala de spectacole a Centrului Cultural „Mihai Eminescu. (vezi detaliile) 

În Anul Centenarului și în Anul european al patrimoniului cultural, Festivalul Filmului European revine în Tîrgu Mureș, unde sunt programate proiecții între 18 și 20 mai, la Cinematograful ARTA. Accesul la proiecții este gratuit. (citește mai mult) 

Cele două casete ale timpului, denumite TIME BOX-uri şi construite în Parcul Arheologic de la Călugăreni, cu vedere către ruinele castrului roman, promit vizitatorilor Muzeului Judeţean Mureş o călătorie în Epoca Romană, sâmbătă, cu ocazia evenimentului Noaptea Muzeelor. (vezi detalii) 

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Naţional Târgu-Mureş vă invită la spectacolul CAMERA 701 de Elise Wilk, în regia lui Rareș Budileanu. Dacă doriți să fiți martorii a patru povești de dragoste atipice care au loc în aceeași cameră de hotel, în patru seri diferite, patru povești despre oameni obișnuiți, în situații neobișnuite, vă așteptăm joi 24 mai 2018, de la ora 19:30, la Sala Mică a Teatrului Național! (vezi evenimentul) 

Cea de-a 17-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania celebrează Centenarul Marii Uniri printr-o selecție de opere reprezentative pentru trecutul extrem de diversificat al filmului românesc. (citește mai mult) 

Finalul zilei de azi aduce multe urări de bine pentru voi și sperăm că veți avea motive pentru a ieși din casă în weekend. Să aveți o seară reușită! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau