thumb_350_etz3p_aeroport-transilvania.jpg

A fost și ziua de 13 iunie, a adus câteva știri și a trecut pe nesimțite. Cum a fost pentru voi mijlocul de săptămână? Hai să nu mai stăm pe gânduri și să începem. 

Cei mai buni arhitecţi din lume sunt provocaţi de Primăria Târgu Mureş la un concurs internaţional unic în istoria oraşului „My City – concurs de soluţii: urbanism, arhitectură, peisagistică”, astfel încât centrul municipiului să devină unul dintre cele mai frumoase oraşe europene. (vezi detalii) 

Din cauza modernizări porțiunii de drum DN15/E60, în zona Sânpaul circulația se face pe o singură bandă, dirijată de semafor, iar uneori cozile de autovehicule se întind pe câţiva kilometri. (citește tot) 

Comisia de recepție a lucrărilor pistei de la Aeroport își începe activitatea pe 21 iunie. Dacă totul decurge fără probleme, primul zbor este programat pentru 25 iunie, a anunțat directorul Aeroportului, Peti Andras. (vezi știrea) 

90 % din abuzuri se petrec în familii, iar 70% dintre părinți nici nu-și dau seama că fac acest lucru. În plus, în cultura românească se admite ”educația prin violență”, iar formele de abuz ușor, precum pălmuirea, îmbrâncelile, trasul de păr, umilirea, inclusiv în public, nu sunt condamnate de opinia publică. (vezi materialul) 

Un nou partid e pornit din structurile naționale ale Uniunii Vatra Românească, fiind bazat pe programele fostelor formațiuni politice ale Partidului Unității Naționale a Românilor și a Partidului România Mare. (află detalii) 

Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș organizează vineri, la ora 18.00, în Piața Teatrului, ceremonia de absolvire a promoției 2018, care va fi transmisă, în premieră, live pe Facebook. (citește detalii) 

Am ajuns la finalul zilei și sperăm că va plăcut selecția noastră de știri. Așteptăm comentariile voastre și eventuale propuneri pe pagina de Facebook. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau