thumb_350_8vvtu_cetatea-medievala-targu-mures-660x330.jpg

Sinteza cu evenimentele e aici. Ei bine, da, e joi și vă aducem noutățile importante din următoarea perioadă. Hai să vedem ce avem pe listă. 

Conducerea Universităţii „Petru Maior”din Tîrgu Mureş are deosebita onoare de a vă invita să participaţi la Festivitatea de absolvire a Promoţiei 2018, care va avea loc vineri, 29 iunie 2018, cu începere de la ora 18.00, în Cetatea Medievală din Tîrgu-Mureş (zona Bastionul Dogarilor). (află detalii) 

În data de 28 iunie la la Cimenatograful Arta de la ora: 20.30 (intrare liberă) mureșenii pot viziona documentarul „Marea Unire – România, la 100 de ani ”. (află mai mult) 

Primăria municipiului Tîrgu Mureş continuă seria evenimentelor culturale desfăşurate în Cetatea Tîrgu Mureş. „Aşa cum i-am obişnuit pe târgumureşeni, reîncepem, pe tot parcursul verii, seria concertelor de jazz şi folk în Cetate.” (vezi detalii) 

112 Coffee & Co, o nouă cafenea în Târgu-Mureș la care eu personal nu am ajuns încă dar cu siguranță voi ajunge în cel mai scurt timp posibil, organizează un eveniment dedicat cafelei în data de 1 iulie, o introducere în arta degustării cafelei, numită cupping. (citește descrierea) 

Black Eyed Peas sunt confirmați că vor veni anul acesta la UNTOLD – singurul festival din Europa care a reușit să-i convingă pe americani sa susțină un concert (până acum cel puțin), pentru a le oferi un show de excepție fanilor săi. (citește mai mult) 

Atât cu evenimentele. Probabil vremea își spune cuvântul și de aceea lista este una destul de scurtă. Să aveți o seară excelentă! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau