thumb_350_9k89o_teatru.jpg

E 2 iulie și suntem pe val cu noi știri și noutăți. Cum a fost weekendul vostru? Noi ne-am bucurat de oraș, chiar dacă vremea a fost puțin capricioasă. Hai să vedem lista de astăzi. 

România a participat la Campionatul European de Alergare Montană, competiție care s-a desfășurat  duminică, 1 iulie, în Macedonia. Au fost prezenți atât sportivi juniori, cât și la seniori. (vezi detalii) 

Actorii Teatrului Național Tîrgu Mureș se pregătesc de o serie de spectacole și festivaluri, pe perioada verii, cu toate că stagiunea s-a încheiat. (vezi mai mult) 

Conducerea Bibliotecii Judeţene Mureş a anunţat că doreşte să completeze colecţia formată din primele 15 cărţi tipărite la Târgu Mureş, în perioada 1777-1800, din care deţine şapte volume, iar pentru achiziţionarea restului colecţiei, organizatorii celei de-a doua ediţii a Balului Palatului din localitate, programat în data de 31 octombrie, au decis să doneze o parte din încasări. (citește știrea) 

Legislativul târgumureșean a respins, joi, propunerea vizând închiderea circulației rutiere în zona centrală a municipiului, în zilele de duminică. (află mai mult) 

Comisia specială parlamentară condusă de deputatul PSD Florin Iordache a terminat luni modificările la Codul penal, inclusiv la cel mai așteptat articol, cel privind abuzul în serviciu. (află detalii) 

Brazilia a trecut fără prea mari emoții testul din optimile Campionatului Mondial, 2-0 cu Mexic. Trupa lui Osorio a început curajos partida de la Samara, însă sud-americanii au echilibrat rapid jocul. (vezi mai mult) 

Finalul zilei aduce un nou meci interesant. Vă mulțumim că sunteți alături de noi. Așteptăm comentariile și propuneri voastre pe pagina de Facebook. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau