thumb_350_5aptc_mapa.jpg

Oameni buni, e 9 iulie și am revenit cu Sinteza Zilei pe mures.ro. Ne-am cam săturat de vremea de afară, însă trebuie să ne împăcăm cu ideea că avem o vară plină de ploi. În altă ordine de idei, începem lista știrilor de azi. 

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, preşedintele Fundaţiei Mens Sana, Tánczos Barna şi preşedintele Asociaţiei Visit Mureş, Szőcs Levente, au semnat astăzi la sediul Consiliului Judeţean convenţia de cooperare pentru înfiinţarea unui patinoar acoperit în Tîrgu Mureş sau în zona adiacentă. (vezi mai mult) 

În perioada 10.07.- 11.07.2018, în municipiul Reghin, pe Stadionul Avântul, începând cu ora 09:00 se vor desfășura  Concursurile serviciilor private și voluntare pentru situații de urgență – faza interjudețeană. (vezi detalii) 

Sportivii secției de canotaj a clubului CS Mureșul Tîrgu Mureș, antrenați de Claudia Balint, au cucerit sâmbătă trei medalii, dintre care două de argint și una de bronz, la Campionatul Național pentru juniori, competiție desfășurată pe lacul Dorobanți, de lângă Iași. (află detalii) 

Pregătirile pentru organizarea celei de-a XVII-a ediții a „Zilelor Reghinene” sunt în plină desfășurare. S-au pus la punct ultimele detalii legate de buna derulare a activităților pe parcursul celor șapte zile de sărbătoare. (citește știrea) 

Au fost afișate rezultatele repartizării computerizate la licee a absolvenților de clasa a VIII-a. Ministerul Educației a publicat pe admitere.edu.ro listele cu toți elevii înscriși la liceu, pe fiecare județ în parte, precum și lista locurilor care au rămas libere. (vezi mai mult) 

Economiștii UniCredit anticipează o rată a inflației peste estimările Băncii Centrale (datele pe iunie vor fi comunicate de Statistică miercuri), calculele lor indicând pentru finele acestui an o creștere a prețurilor de 4,1% (în decembrie 2018) față de nivelul de 3,6% prognozat de BNR). (vezi detalii) 

Am ajuns la finalul acestei zilei și vă mulțumim că ați vizitat mures.ro. Sperăm că veți avea o săptămână excelentă. Ne recitim mâine. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau