thumb_350_z9gua_bac-2.jpg

10 iulie, oameni buni și stăm cu gândul la super-meciul din această seară. Prima semifinală de la Campionat Mondial ne așteaptă. Până atunci, am adunat câteva știri de astăzi. Curioși să le citiți? 

Ungaria şi România au demarat un proiect comun care beneficiază de finanţare de la Uniunea Europeană, vizând apărarea împotriva inundaţiilor de-a lungul râului Mureş. (vezi detalii) 

Luni a fost făcută publică rezolvarea contestațiilor la prima sesiune a Bacalaureatului în județul Mureș, și s-au afișat rezultatele finale, iar rezultatele ca promovabilitate, sunt aproximativ aceleași ca și anul trecut. (află mai mult) 

Pana pe data de 25 iulie, absolventii facultatilor cu profil creativ din toata tara isi pot inscrie gratuit lucrarile de diploma, pentru a fi expuse, prezentate si promovate in cadrul editiei de anul acesta a festivalului Diploma. (citește știrea) 

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis, marți, o scrisoare președintelui Curții Constituționale, Valer Dorneanu, în care solicită CCR ca termenul de dezbatere a sesizării privind legea de modificare a Codului de procedură penală și cea privind organizarea judiciară să fie stabilit după ce Comisia de la Veneția va prezenta o opinie. (vezi detalii) 

Un număr de 37 de demnitari, dintre care nouă miniştri şi foşti miniştri, 21 de deputaţi, şase senatori şi un membru al Parlamentului European, au fost condamnaţi definitiv în dosare instrumentate de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în perioada în care la şefia structurii s-a aflat Laura Codruţa Kovesi., potrivit Agerpres. (citește știrea) 

Am ajuns la finalul întâlnirii noastre și vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi. Pe mures.ro puteți citi zilnic cele mai bune titluri. Seară excelentă! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau