thumb_350_d7unn_isu4.jpg

Ziua în care se joacă cea de-a doua semifinală de la Campionatul Mondial e aproape de final și nu se putea încheia fără lista cu cele mai importante știri. Dăm startul Sintezei Zilei pe mures.ro. 

Pe parcursul a două zile de FOC membrii echipelor serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență care au reprezentat județele ALBA, BISTRIȚA NĂSĂUD, BRAȘOV, COVASNA, HARGHITA, MUREȘ ȘI SIBIU, echipe care au câștigat faza județeană a CONCURSURILOR SERVICIILOR VOLUNTARE ȘI PRIVATE PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ s-au întrecut în a demonstra că sunt cei mai buni profesioniști. (află mai mult) 

Al X-lea concurs de fotografie Milvus a spus STOP pe 24 iunie. Iar fotografiile au fost trimise. Marele premiu constă în Trofeul Milvus, un certificat de merit și un premiu de 500 de euro, însă fiecare categorie va fi premiată separat. (citește știrea) 

Cele mai căutate licee din județul Mureș, în funcție de ultima medie, sunt Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian”, Colegiul Național Unirea, urmate de Liceul Tehnologic „Lucian Blaga”, Liceul Teoretic „Bolyai Farcas” și Liceul Teoretic ”Gheorghe Marinescu” Tîrgu-Mureș. (vezi mai mult) 

A scris muzică de film pentru producțiile „Carambol”, „Circul Vesel” (o producție HBO) și „Maria” (nominalizat la categoria „cel mai bun film documentar” la Festivalul de la Lucarno în martie 2013). O puteţi asculta live, în Cetatea din Tîrgu Mureş, sâmbătă, 14 iulie, de la ora 19,00. (vezi mai mult) 

Bacteria Listeria nu a fost prezentă în produsele congelate Greenyard retrase preventiv de la comercializare săptămâna trecută, potrivit primelor rezultate de laborator, transmite Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA). (vezi mai mult) 

Raed Arafat este nemulțumit de atitudinea unora dintre românii afectați de inundații, declarând că, la Vâlcea, a văzut bătrâni care își curățau casele alături de pompieri și tineri care stăteau degeaba.  (vezi detalii) 

Am ajuns la finalul zilei și la momentul încheierii acestui articol meciul abia a început, iar Anglia a marcat primul gol. Să fie spectacol. Ne recitim mâine. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau