thumb_350_le3y7_646x404.jpg

Hei, hei, oameni buni, cum a decurs ziua voastră? Noi ne-am pus forțele să adunăm știrile cele mai importante într-un singur loc, pe mures.ro. Sperăm că v-a placut și cea de-a doua semifinală de la CM 2018, iar duminică sunteți în fața televizoarelor. Sunteți gata? 

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov anunță că a început lucrările la pod, pe o bandă, astfel că, de azi și până sâmbătă se va circula alternativ, zona fiind semaforizată. (află detalii) 

Una dintre cele mai mari orchestre de suflători din lume (80 de instrumentiști) aflată într-un periplu european, va ajunge la Palatul Culturii din Tîrgu Mureș vineri 20 iulie 2018, de la ora 19:00. (vezi mai mult) 

Programul de pedagogie muzeală „Şcoala de vară la muzeu”, iniţiat în anul 2010, de Secţia de Ştiinţele Naturii din cadrul Muzeului Judeţean Mureş, continuă şi anul acesta. (citește știrea) 

Cetăţenii ungari din Ardeal îşi vor putea activa cărţile de identitate electronice maghiare începând din săptămâna viitoare şi în nouă dintre Centrele pentru Democraţie (CD) ale Consiliului Naţional Maghiar din Transilvania (CNMT) – a informat miercuri CNMT. (vezi mai mult) 

Ministerul Apărării Naţionale a lansat o licitaţie uriaşă pentru camioane, cisterne şi remorci. Contractul ar urma să aibă o durată de 7 ani şi ar fi de peste 3,4 miliarde de lei. Anunţul a fost publicat în SEAP, iar termenul pentru depunerea ofertelor este 13 august. (citește știrea) 

Guvernul a adoptat, în ședința de joi, o ordonanță de urgență prin care a fost prelungit, până pe 31 iulie, termenul de depunere a declarației unice de către contribuabili, a anunțat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu. (află mai mult) 

Lista știrilor din 12 iulie se încheie aici, iar dacă ne uităm la calendar ne dăm seama că se apropie cu viteză mijlocul lunii iulie. Cu toate astea, nu prea am văzut multă căldură vara aceasta. Să sperăm că vin zile însorite. Numai de bine! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau