thumb_350_ecmdj_lucrari-sanpaul1.jpg

Sinteza Zilei de 7 noiembrie este live pe mures.ro. La fel ca în fiecare zi, ne uităm în presa locală și facem o selecție a știrilor importante din județul Mureș. Cum a trecut ziua voastră? Ce planuri se anunță pentru mâine? 

Prefectul judeţului Mureş, Mircea Duşa, a convocat astăzi un comandament de lucru pe şantierul autostrăzii Tîrgu Mureş – Ogra – Câmpia Turzii, pentru a verifica stadiul lucrărilor şi pentru o monitorizare a dificultăţilor întâmpinate de constructori. (vezi mai mult) 

În deschiderea festivalului este proiectat filmul “Secretul fericirii”, cu actorul mureșean Theo Marton intr-unul din rolurile principale. (vezi programul) 

Studioul teritorial TVR Târgu Mureş aniversează 10 ani de activitate. Cu acest prilej se va organiza un spectacol joi 8 noiembrie de la ora 19 la teatrul Ariel din Târgu Mureş la care vor fi invitaţi spoeciali elevii cu rezultate deosebite de la Liceul Vocaţional de Artă. (vezi mai mult) 

Lotul naționalei feminine de handbal tineret a României va efectua, în perioada 26 noiembrie-5 decembrie, un stagiu de pregătire centralizat la Râmnicu Vâlcea. Printre jucătoarele convocate în vederea acestei acțiuni se numără și trei componente ale formației CSM Tg.Mureș, respectiv Andreea Târșoagă, Monica Bărăbaș și Flavia Munteanu. (vezi mai mult) 

Joi și vineri, circulația pe pasajul de la Sânpaul va fi îngreunată, din cauza lucrărilor care se efectuează la trotuare. Drumarii vor acționa pe pod cu o betonieră, care se va deplasa cu o viteză extrem de redusă, astfel că va perturba traficul în zonă. (citește știrea) 

Mureşenii care doresc să-şi testeze gratuit glicemia sunt aşteptaţi, în perioada 14-16 noiembrie, între orele 08.00-11.00, la Laboratorul de Analize al Ambulatorului Integrat, camera 4089. Persoanele sunt rugate să nu mănânce înainte de a veni la spital. (vezi mai mult) 

Am ajuns la finalul acestei zile și noi spunem că știrile sunt chiar interesante. Se anunță în continuare evenimente în Mureș până la finalul anului, dar despre ele vom povesti în alte articole. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau