thumb_350_pesyi_spital-1.jpg

Cum ați descrie săptămâna voastră în doar 3 cuvinte? Am ajuns la finalul zilelor de lucru și suntem gata de weekend. Hai să vedem ce știri avem pe listă. 

Clinica de Oncologie a Spitalului Clinic Judeţean (SCJ) Mureş a rămas fără singurul aparat de radioterapie existent în judeţ, ca urmare a unei defecţiuni ce va putea fi remediată în cel puţin o săptămână, în acest timp pacienţii cu probleme urgente fiind îndrumaţi spre alte centre medicale. (vezi mai mult) 

Compania Națională de Adrministrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat, vineri, că asocierea Itinera – Retter Projectmanagement a fost desemnată câștigătoarea contractului de 44,6 milioane de euro, fără TVA, pentru realizarea tronsonului Târgu Mureș – Ungheni. (citește știrea) 

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță o nouă reprezentație a spectacolului CAPU’ DE BIZON de David Mamet, traducerea Bogdan Budeș, regia Theodor-Cristian Popescu, scenografia Bogdan Spătaru. (vezi articolul) 

Ministrul interimar al Educației Naționale, Rovana Plumb, a solicitat Inspectoratului Școlar Județean Mureș să demareze verificări la Școala Postliceală „Dimitrie Cantemir” din Tîrgu Mureș. (vezi mai mult) 

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat azi decretul pentru numirea Ecaterinei Andronescu în funcţia de ministru al Educaţiei Naţionale, informează Administraţia Prezidenţială. (citește știrea) 

Concursul național de intrare în Rezidențiat este organizat de Ministerul Sănătății pentru domeniile Medicină, Medicină Dentară și Farmacie. Examenul se desfășoară în șase centre centre universitare din țară: Tîrgu Mureș, București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Craiova. (află mai mult) 

Să aveți un weekend excelent și plinde vești bune. Vă așteptăm din nou, începând cu săptămâna viitoare pe mures.ro. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau