thumb_350_fue8r_asfalt.jpg

Dăm startul unei noi săptămâni cu Sinteza Zilei. Am făcut selecția obișnuită a știrilor de astăzi și vă mulțumim că sunteți alături de noi. Sperăm că ați avut un weekend excelent. 

S-a finalizat acțiunea de turnare a covorului asfaltic, respectiv de trasarea a marcajelor rutiere aferente sensului giratoriu situat pe Calea Sighișoarei – intersecția cu str. Budiului până la societatea Renania. (vezi detalii) 

Municipiul Tîrgu Mureş aduce la cunoştinţa că în perioada 26.11.2018 – 31.12. 2018, se pot face înscrieri pentru întocmirea Listei de priorități care se va stabili în vederea repartizării unităților locative construite de către ANL, pentru medici rezidenți și alti tineri specialiști din sistemul de sănătate din str. Gh. Marinescu. (află mai mult) 

Vineri, 23.11.2018, Asociaţia Pro Infrastructură a filmat Autostrada A3 între Ungheni (Aeroport Târgu Mureș) și Iernut. (vezi mai mult) 

Radio Tg. Mureș te invită să spui ,,Eu aleg România” în cadrul celui mai frumos proiect derulat de reteaua studiourilor teritoriale Radio România. (citește știrea) 

Echipa feminină de popice Electromureș Romgaz Tg.-Mureș a obținut o victorie uriașă în partida tur din cadrul „optimilor” Champions League. Vicecampioanele europene au câștigat sâmbătă, 24 noiembrie, la arena echipei slovene KK Triglav Kranj, cu scorul de 7-1 (3418 p.d. – 3327 p.d.). (citește știrea) 

Primăria Municipiului Tîrgu Mureș prin Administrația Domeniului Public informează conducătorii auto, că începând de azi s-au făcut unele modificări în structura circulației. (vezi detalii) 

Ziua de luni s-a terminat cu bine și vă mulțumim că sunteți prezenți pe mures.ro. Așteptăm propunerile voastre de știri și evenimente. Să aveți o seară excelentă!

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau