thumb_350_srj5a_0.0do-you-speak-30379f0681.jpg

Marți, 4 noiembrie, vă adresăm o întrebare: voi vorbiți cinema? Da, la modul cel mai serios. Dacă răspunsul e ”nu”, atunci stați fără griji ... acum puteți învăța!

Cinema-edu, cel mai mare proiect gratuit de educație cinematografică, vine la Tîrgu-Mureș! Așadar, în perioada 11-13 noiembrie licenii sunt invitați la Cinema Arta pentru a lua parte la evenimentele Cinema-edu. Sună bine! (articol complet)

Un alt proiect despre care vă povestim azi, de această dată unul european, este cel semnat de primarul dr. Dorin Florea: contractul de finanțare din fonduri europene pentru proiectul ”Creare stradă de legătură între strada Livezeni și Spitalul Județean de Urgență Mureș.” (articol întreg)

Din păcate avem și un proiect la care nu prea se lucrează ... vorbim despre licitația privind autostrada Tîrgu-Mureș - Iași care este amânată de 7 ani! (detalii)

Un singur lucru vă rugăm, nu ”explodați” de nervi din această cauză .. la fel cum a explodat cuptorul de pâine al unei brutării din localitatea Pogăceaua, județul Mureș.(știrea completă)

În ceea ce privește vremea, ea se menține senină până vineri. Numai bine! (vremea)

 

Șiiii .....

dacă e marți, atunci să fie Martz Party! Unde? În Office - Clubul Presei, de la ora 21:00 (detalii)

 

Distracție plăcută!

Dacă v-a plăcut sinteza de azi, apăsați share!

 

Sursa foto

  • Published on Nov 04th, 2014
  • Adrienn-Renata Budai

Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau