Data inceperii: 2017-07-29

Ora: 23:00

Data terminarii: 2017-07-29

Locatie: Uzina Foto Plopilor, Targu-Mures

Adauga evenimentul la calendarul tau preferat:


  • Google

  • Outlook

  • iCalendar

Descriere:

29 iulie este data la care toți fanii muzicii electronice din Târgu-#Mureș și nu numai vor umple până la refuz fosta #uzină Foto din cartierul Unirii.

De ce? Pentru că #Laboratorul de #Techno ajunge la cea de-a șasea ediție, una care se anunță deja a fi spectaculoasă. #Addo și #Erik li se vor alătura lui #Livio & #Roby la pupitru și ne vor oferi o nouă noapte albă, îmbibată cu#dans și #muzică.Livio & Roby este duo-ul infernal care a scris capitole întregi de istorie muzicală electronică românească, perechea de #DJ și producători datorită cărora scena românească este una dintre cele mai apreciate la nivel mondial în ceea ce privește deep #tech-#house-ul.

Facem referire la un grup format acum mai bine de un deceniu și care s-a extins mai departe de gândul multora dintre cei care au subapreciat scena#electronică românească.Perechea care în 2004 și-a asamblat creativitatea pentru a deveni una dintre cele mai solide și prolifice echipe de platan din #România, cum poate doar [a:rpia:r] mai există la noi.

Prezenți de-a lungul timpului la cele mai importante evenimente de profil organizate pe întreg mapamondul, Livio & Roby pot fi – pe bună dreptate – considerați ca fiind unii dintre cei mai de preț #ambasadori ai #sound-ului electronic autohton.

►Participarea la eveniment echivaleaza cu acceptarea #Regulamentului de#Ordine Interioara (R.O.I)

►Va rugam sa aveti un act de identitate asupra voastra.

► Accesul este #interzis persoanelor sub 18 ani !

SUSTINE EVENIMENTUL !

Biletul de #susținere costă 30 de lei în #avans, respectiv 40 de lei la fața locului, în noaptea evenimentului. Sfatul nostru e să vă grăbiți în a vă achiziționa biletele, pentru a fi siguri de accesul în #Laborator.

Pentru a intra în posesia brațărilor de #acces la eveniment trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ➡ Alex Ramadan,Mara Nemes, Andreea AchimRoxana RoxiCristina Cioci ( J'ai Bistrot ), Mátyás Már, sau să trimiteți un #email la PR@avimag.net în acest sens.

Evenimentul pe Facebook


Data adaugarii: 2017-07-12
https://goo.gl/BVuT9w