Data inceperii: 2017-09-17

Ora: 13:00

Data terminarii: 2017-09-17

Locatie: Piața Victoriei, 540052 Târgu Mureș, România

Adauga evenimentul la calendarul tau preferat:


  • Google

  • Outlook

  • iCalendar

Descriere:

„Pedalează pentru Grădinițe”, urmat de Critical Mass :) 

[Continuăm campania de strângere de fonduri...]

Fundația Comunitară Mureș, organizatorul evenimentului Critical Mass, Critical Mass Junior și „Pedalează pentru un scop bun”, și-a propus să continue campania de strângere de fonduri pentru a echipa cel puțin 10 grădinițe, din Târgu-Mureș cu biciclete fără pedale, căști și accesorii.
În aprilie, cu ajutorul vostru, am reușit să strângem 2000RON, suficient pentru a dota o grădiniță, dar mai avem încă 9 grădinițe în proiect. 

Te invităm pe tine și prietenii tăi, să ne ajutați în realizarea acestui scop bun! Împreună îi putem învăța pe copii lucruri importante despre circulație.

[Implică-te!...]

Cum poți ajuta? Donează, pedalează, câștigă!

1. Înscrie-te online la evenimentul de strângere de fonduri „Pedalează pentru Grădinițe” - în cadrul căruia trebuie să parcurgi pe bicicletă 9 puncte de control în oraș, pentru a aduna câte o ștampilă. Taxa de participare este contribuția ta pentru echiparea grădinițelor. 
Înscrieri aici: https://goo.gl/RxnCr2 

2. În data de 17 septembrie, între orele 13:00-15:00 vino împreună cu prietenii la cortul „Pedalează pentru un scop bun! din centrul Târgu-Mureșului. Aici vei primi Pachetul Start, care conține și o tombola, cu care ai șansa să câștigi multe premii.

Invită cel puțin 3 prieteni și roagă-i să se înscrie și ei!


Data adaugarii: 2017-09-08
https://goo.gl/HnrdwN